utorok 30. júna 2015

Ako sa vyrába drevená mriežka? Akú má kvalitu? Mohol by som dostať vzorku zadarmo?

Ponúkaná drevená mriežka je vyrobená z bambusových líšt, ktoré sú rovnomerne nabrúsené. Okraje líšt sú pekne zaoblené. Hrany nie sú ostré.
Miesta, kde sa lišty pretnú, sú neviditeľne zlepené. 

Povrch drevenej mriežky nie je lakovaný. Keby sme chceli môžeme ju kľudne farbiť, alebo moriť. Podľa mňa však ani nie je treba, pretože je dostupná v dvoch farbách. Prvá je prírodná, má farbu podobnú svetlej lipe. Druhá je tmavšia hnedá, farbou podobná dubu.

Keď sa chceme presvedčiť o kvalite a farbe materiálu, tak nám zadarmo pošlú vzorku v rozmeroch 10cm*10cm v poštovej obálke.

Ponúkané mriežky odporúčajú použiť len v interiéri, pretože hrúbka lišty je len 2mm a celá hrúbka dvoch líšt je len o niečo viac ako 4mm. Pretože tento typ drevenej mriežky je tenší, ako tie, ktoré sa používajú do exteriéru, je jednoduchšie ich montovať do každého nábytku, kde sa zmestí aj sklo. 


Mriežky sú bez rámu a preto sú vhodné aj do dverí nábytku. Ideálne sú napríklad do skriňových dverí. Získame tak celkom nápadné skriňové dvere s drevenou mriežkou. Samozrejme, existuje mnoho ďalších spôsobov, ako by sme túto mriežku mohli využiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára