pondelok 6. júla 2015

Je možné objednať mriežku v individuálnych rozmeroch, napr.: 155*85cm?

Pretože firma nie je distribútorom, ale výrobcom mriežok z bambusových palíc, preto je možné objednať okrem štandardného rozmeru 65*125cm aj mriežku v individuálnych rozmeroch.

U mriežok s individuálnym rozmerom je treba brať do úvahy maximálny rozmer tabule, od ktorého nieje možné objednať väčšiu mriežku.

Maximálny rozmer mriežky môže byť 65cm*250cm.

Väčší rozmer sa ani neodporúča použiť, pretože bambusová mriežka je vyrobená z palíc s hrúbkou 2mm, ktoré sú zlepené v každom styčnom bode, ale kvôli veľkým rozmerom sa môže mriežka prehnúť, zlomiť.
Pretože mriežka vypadá rovnako, nezávisle na tom, ako je pootočená, je jedno, či je 250cm maximálna šírka a 65cm  maximálna výška, alebo naopak.
Ale napríklad v rozmeroch 155*85cm nie je možné mriežku objednať, pretože nie je splnená jedna podmienka, a to, že jeden rozmer je 155cm, teda druhý rozmer už nemôže byť väčší ako 65cm.


2 komentáre:


  1. Dobrý deň, potrebovali by sme vyplniť otvor o rozmere 17 cm na šírku a 85 cm na výšku. Bolo by možné vyrobiť takú mriežku? Ak áno, koľko by stála?

    Ďakujem Orthová S.

    OdpovedaťOdstrániť

  2. Dobrý deň, potrebovali by sme vyplniť otvor o rozmere 17 cm na šírku a 85 cm na výšku. Bolo by možné vyrobiť takú mriežku? Ak áno, koľko by stála?

    Ďakujem Orthová S.

    OdpovedaťOdstrániť